Obiective

14

apr.

Obiective

“Perfecțiunea nu este tangibilă, dar dacă tindem spre perfecțiune putem să atingem excelența”

Vince Lombardi Jr.

Ambiţiile noastre ne conduc, pas cu pas, spre ceea ce dorim cel mai mult să atingem:

–          Primul nostru ţel este să fim capabili să creăm recunoaşterea mărcii Wine & Excellence de către clienţii noştri, pentru a fi mereu asociaţi cu „garanţia calităţii” şi pentru a dezvolta o nouă mentalitate pentru aceia care înţeleg că un vin bun este o ca o virtute.

–          Vrem să fim recunoscuţi drept cel mai bun importator de vinuri, astfel încât producătorii noştri să se simta onoraţi de fiecare dată când fac parte din oferta noastră.

–          Întotdeauna preocupaţi de detalii şi atenţi la cerinţele clienţilor noştri, încercăm zi de zi să ne îmbunătățim modul de lucru din dorința de a avea politici comerciale mai flexibile, orientate spre client , să diversificăm opţiunile de livrare, desigur la cel mai bun preț pentru client.

–          În final dorim să fim o referință pentru  comerțul de vinuri în general,  dar mai cu seamă pentru comerțul de tip online , un canal de vânzare pe care-l apreciem a fi cel mai promiţător în viitorul apropiat. Informațiile prețioase pe care le-am acumulat și publicat in website, precum și toată experiența noastră va fi pusă în folosul clientului, stăpânul nostru! Încurajăm consumul moderat de vinuri de calitate superioară, ca un semn de civilizație și educație, milităm pentru un consum moderat de alcool în general, ca un comportament social pe scară largă.

 

Wine&Excellence  va reprezenta mereu Excelența .. în vin! Acesta este sloganul nostru!

 

AUTHOR

Teodora

All stories by: Teodora