Cu siguranță, ne dorim ca toți clienții noștri să fie mulțumiți de produsele noastre. Cu toate acestea, dacă există probleme sau nemulțumiri legate de experiența dvs. de achiziție, suntem aici pentru a vă ajuta să le soluționați.

Această politică de reclamații este menită să asigure că feedback-ul dumneavoastră este auzit și luat în considerare, astfel încât să puteți continua să vă bucurați de produsele noastre în modul cel mai bun posibil.

Cum puteți face o reclamație

Dacă sunteți nemulțumit de un produs achiziționat de la noi, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil. Puteți face o reclamație prin următoarele canale:

Telefon: 0725 772 772
E-mail: sales@wineandexcellence.eu

Cum vom gestiona reclamațiile

Vom gestiona fiecare reclamație în mod individual și vom face tot posibilul pentru a vă oferi o soluție satisfăcătoare cât mai rapid posibil. Vom confirma primirea reclamației și vă vom informa despre modul în care aceasta va fi gestionată și când veți primi un răspuns.

Timpul de răspuns

Încercăm să răspundem la fiecare reclamație cât mai rapid posibil, dar acest timp poate varia în funcție de natura reclamației și de timpul necesar pentru a o investiga.

Feedback-ul dumneavoastră este important

Suntem dedicați să oferim produse de cea mai bună calitate, iar feedback-ul dumneavoastră ne ajută să ne îmbunătățim în mod constant. Ne angajăm să ascultăm cu atenție feedback-ul dumneavoastră și să luăm în considerare toate sugestiile și ideile dumneavoastră.

Contact

Vă rugăm să ne contactați pentru orice reclamație sau întrebare legată de politica noastră de reclamații.