Echipa Noastră

14

apr.

Echipa Noastră

“Oamenii sunt ca vinul,  timpul îi acrește pe cei răi, dar sporește calitatea celor buni “    Papa Ioan Paul al XXIII lea

 Compania noastră este formată din oameni care consideră că excelența este tangibilă și sustenabilă prin fiecare zi de lucru. Satisfacția clienților noștri este targetul cel mai important pentru noi, target care va fi atins prin toate elementele businessului nostru: produse foarte calitative, serviciile cele mai bune, consiliere de calitate în alegerea vinului și asortarea meniurilor, o experiență și cunoștințe cât se poate de semnificative în vinuri și arta culinară, toate acestea fiind posibile atunci când pasiunea și hărnicia concură împreună, în favoarea clientului. Suntem mai mult decât un grup de oameni care iubesc vinul, suntem o echipă care țintește excelența în alegerile și pentru viața clienților noștri.

 Instruirea continuă și dragostea pentru vin si oenologie ne-au determinat să includem în proiectul nostru producători de vin a căror locare, tradiție dar și pasiune le-a permis producerea de vinuri cu adevărat de excelență.

 Pentru comenzi speciale sau alte detalii legate de vânzări în zona Corporate puteţi contacta direct echipa noastră de vânzări. Vă rugăm completaţi formularul de Contact şi veţi fi contactat în cel mai scurt timp de un reprezentant de vânzări!


 

AUTHOR

Teodora

All stories by: Teodora