Realizari

13

apr.

Realizari

 

Realizări

Pe parcursul ultimilor ani am reuşit să selectăm pentru clienţii noştri exigenţi vinuri de la producători cu: istorii şi filosofii de lucru unice, tradiţie, precum şi metode ecologice şi biologice de vinificaţie. Pe lista noastră de furnizori stau nume importante din Franța, Spania, Italia (pentru detalii vă rugăm să vizitați top categoria “Produsele Noastre – Pe cine reprezentăm”).

Suntem bucuroşi deoarece clienţii noştri au confirmat credinţa noastră că:

–          Dacă produsele pe care le oferim sunt de o calitate excepţională, ei le vor cumpăra mereu ; suntem mândri de asta , deoarece ştim că suntem o companie care isi respectă promisiunile făcute clienţilor !

–          Wine & Excellence garantează calitatea vinurilor şi a uleiurilor de măsline pe care le comercializează ! Toate produsele sunt livrate la timp şi în cele mai bune condiţii!

–          Suntem recunoscători clienţilor noştri pentru fiecare sticlă de vin cumpărată de ei şi facem tot ce putem pentru a-i mulţumi ! Îi considerăm pe clienții noștri parteneri și prieteni, deoarece Wine&Excellence își dorește să devină un loc unde gustul se îmbină cu rafinamentul și eleganța.

 

AUTHOR

Teodora

All stories by: Teodora