VinoOnline.ro este un brand al Wine & Excellence Group .

Wine & Excellence este o idee curajoasă care izvorăște dintr-o pasiune puternică pentru Excelență.

Credem cu tărie, așa cum spunea Richard Diaz, că “ întotdeauna există o eleganță în aplicarea Excelenței”. Pentru noi, a aduce Excelența în materie de vinuri nu este doar o expresie ci un crez și o dorință la fel de puternică,aceea de a avea ce e mai bun pentru clienții noștri. Clienții noștri, pe care-i considerăm de altfel partenerii noștri, se vor bucura numai de vinuri premiate și evident strict selecționate de la producători cu o îndelungată tradiție !

Am îmbinat experiența, cunoștințele în materie de vinuri și afaceri, toate acestea puse împreună deoarece ne dorim să aveți parte de cele mai bune produse și chiar mai mult, să deveniți fascinați de lumea vinului. A vă aduce Vinuri de Excelenta este pentru noi un angajament care ne obligă să înțelegem că doar modestia, integritatea și încrederea în parteneri pot să ducă la satisfacția deplină a clientului. Un Vin al Excelenței are puterea de a reuni oameni de culturi diferite, de a sparge bariere de orice fel. Ținta noastra este de a deveni lider în furnizarea calității, sub toate aspectele ei (produse, servicii și parteneriate).

Ne-am ales furnizorii pe criterii foarte stricte: pasiunea, respectul pentru tradiții și dragostea pentru natură ; toate acestea la un loc, credem noi, că reprezintă premisa și esența unui Vin de Excelență ! Vrem să creăm o comunitate, un loc special unde să vă simțiți ca acasă, în acea atmosferă rafinată pe care o aduce un vin bun și o companie de calitate. “Vinul este poezie în sticlă” , spunea Erin Morgenstern ; noi încercăm să creăm un loc valoros de care să ne putem bucura împreună .

Wine & Excellence vrea să rescrie istoria savurării vinului și să construiască o marcă puternică alături de viticultori excepționali și clienți sofisticați. Clienții au nevoie de cea mai bună calitate în materie de vinuri și ulei de măsline, produse care reunesc tradiția, experiențele și vocea pământului unde au fost produse cu atât de multă pasiune.

Vrem să vă simțiți comfortabil și promitem ca vă vom sfătui cu mare plăcere pentru a vă putea alege mereu vinul potrivit. Știm că drumul lung e pavat cu voință puternică, determinare dar și multă încredere ; aceasta este în fapt crezul Wine & Excellence !