Idee de Brand

Vino Online

08

feb.

Idee de Brand

 

Ideea mărcii “Wine & Excellence”

 

“Dacă vrei să atingi Excelenţa, poţi s-o faci astăzi. Din această secundă nu face nimic mai puţin decât un lucru de excelență” Thomas J. Watson

Wine & Excellence – reprezintă adevărata pasiune investită pentru a transforma băutul vinului într-un eveniment memorabil. Acesta este mesajul pe care brand-ul nostru dorește să-l transmită: vinuri și servicii de Excelență pentru clienții săi .

În zilele noastre reputaţia unei mărci nu se referă doar la imaginea pe care compania şi-o construieşte de-a lungul timpului prin campanii de marketing şi PR, ci şi la calitatea produsului, campania din spatele produsului şi serviciile de Excelență oferite consumatorilor.

Vrei să alegi un vin bun ..? Cea mai captivantă componenta a acestui demers este întotdeauna selecţia. Nu contează dacă eşti un cunoscător sau doar un consumator ocazional, un Vin de Excelenţă îţi va atrage întotdeauna atenţia. Vrem să împărtășim cu Dumneavoastră vasta noastra experiența în cunoașterea vinurilor. Wine & Excellence reprezintă atributul valorii și garantia alegerilor desăvârşite făcute de experţii noştri in materie de selecție a vinurilor .

Vinurile noastre au trecut testul timpului şi au demonstrat că perseverenţa în obţinerea unei calităţi superioare, nobleţea dar şi continuitatea reprezintă cheia succesului pe termen lung. Ele s-au dovedit a fi experienţe unice pentru toţi clienţii noştri ; vă invitam cu inima deschisă să le savurați și Dumneavoastră!


 

AUTHOR

Teodora

All stories by: Teodora