Termeni şi Condiţii

Posted: iunie 22, 2010 By:

22

iun.

Termeni şi Condiţii

Toate informaţiile din conținutul site-ului, atât cele legate de produse cât și cele legate de condiții, trebuie citite cu maximă atenţie înainte de a plasa o comandă.

În conformitate cu legile UE vârsta minimă pentru a cumpăra vinuri de pe site-ul Wine & Excellence este de 18 ani.

Informaţiile disponibile pe site-ul Wine & Excellence pot fi folosite respectând următorii termeni şi condiţii:

 

 • Prețul produselor : Prețurile sunt afișate pe site în lei, și anume: LEI (RON) cu TVA.
 • Transportul: Wine & Excellence este singurul importator de vinuri care oferă clienților săi posibilitatea achiziționării de produse fără solicitarea unei taxe de transport Produsele vor fi expediate către cumpărător, cu plata ramburs sau după caz după achitarea mărfii prin OP. Marfa va fi livrată GRATUIT prin Fan Courier sau reprezentantul de vânzări.
 • Plata numerar se face în lei către agentul Fan Courier care efectuează livrarea, integral în momentul primirii produselor.
 • Plata prin card bancar ( sistem on-line securizat )
 • Plata prin virament bancar ; datele necesare pentru plata prin virament bancar :

           S.C.   Wine & Excellence S.R.L.

           IBAN LEI:  RO51BRDE250SV15944592500

           Banca: BRD Bank, Sucursala Baia Mare

           Cod unic inregistrare: RO 18807187

 • În cazul în care clientul nu poate fi găsit la data si ora stabilite pentru livrare, va fi apelat la numărul de telefon declarat ; dacă clientul nu reacționeaza Wine & Excellence va păstra produsele comandate timp de 5 zile lucrătoare, interval în care va contacta din nou clientul pentru a finaliza livrarea. În cazul în care nici de această dată nu se va putea intra in contact cu clientul, comanda va fi anulată.
 • În cazuri speciale, pe care desigur ca nu ni le dorim (când produsele comandate nu se află în stoc , dificultăți de transport) ne rezervăm dreptul de a mări corespunzator perioada de livrare.
 • Cumpărătorii care doresc să ridice marfa de la unul dintre depozitele noastre sau care organizează transportul prin alte mijloace vor primi o notificare indicând comenzile care pot fi deja preluate. Cumpărătorii sau terţii desemnaţi de aceştia trebuie să preia marfa în timp util . Comenzile nu pot fi preluate înaintea achitării facturii .
 • Persoana care urmează să primeasca produsele comandate trebuie să prezinte un act de identitate din care să rezulte că are cel puţin 18 ani împliniţi.
 • Nu garantăm disponibilitatea pe stoc a produselor (în special cele promoționale) iar o promoție o putem întrerupe în orice moment .
 • Wine & Excellence își rezervă dreptul de a nu accepta comenzi și/sau livrări de la anumiți clienți și/sau către anumite adrese.

 

Notă specială : Dopurile vinurilor învechite îşi pierd odată cu trecerea anilor elasticitatea . Dopurile de plută vechi cedează uneori în timpul livrării sau după livrare. Cumpărătorul trebuie să înţeleagă că există întotdeauna un risc ca dopurile de plută ale vinurilor vechi să cedeze .

 

Vă mulțumim pentru înțelegere!

AUTHOR

Teodora

All stories by: Teodora