Descriere
Trufe negre prețioase din Piemonte
Trufa neagra piemonteza, apa si putina sare!
Borcan din sticla, greutate : 10 g.
Termen de valabilitate : 05.2026
La 23 martie 1929, Inaudi Michele a obținut licența pentru comerțul cu produse alimentare în magazinul său din Busca, în provincia Cuneo!
În anii 50, familia Inaudi era specializată în comerțul cu ciuperci, iar ciupercile Porcini erau „Regele” printre celelalte produse naturale de sezon.
Clemente Inaudi, fiul, a crezut cu tărie în potențialul ciupercii Boletus, iar în anii 60 a început să se specializeze nu numai în vânzarea produsului proaspăt, ci și în prelucrarea și îmbutelierea acestuia în ulei.
Ciuperca și trufa, două specialități tipice piemonteze, au devenit produsele principale ale noii companii Inaudi, înființată la începutul anilor 70 în Borgo San Dalmazzo din provincia Cuneo, la poalele unui cadru montan splendid.
Încă de la început, Clemente Inaudi a implementat o politică precisă a companiei, în care se acorda importanță calității produselor, poziționată la capătul mediu-înalt al pieței
Descriere:
Doar cele mai bune trufe negre sunt selectate manual de către personalul expert pentru a fi ambalate în borcane naturale pentru a fi savurate pe tot parcursul anului. Numeroase produse și creme pe bază de trufe s-au născut din experiența Inaudi, urmând metode artizanale riguroase și folosind materii prime atent selectate.