Descriere
La Tartufata – Trufe albe si Porcini – 80 g de la INAUDI – Importul nostru exclusiv pentru piata din Romania!
La 23 martie 1929, Inaudi Michele a obținut licența pentru comerțul cu produse alimentare în magazinul său din Busca, în provincia Cuneo!
În anii 50, familia Inaudi era specializată în comerțul cu ciuperci, iar ciupercile Porcini erau „Regele” printre celelalte produse naturale de sezon.
Clemente Inaudi, fiul, a crezut cu tărie în potențialul ciupercii Boletus, iar în anii 60 a început să se specializeze nu numai în vânzarea produsului proaspăt, ci și în prelucrarea și îmbutelierea acestuia în ulei.
Ciuperca și trufa, două specialități tipice piemonteze, au devenit produsele principale ale noii companii Inaudi, înființată la începutul anilor 70 în Borgo San Dalmazzo din provincia Cuneo, la poalele unui cadru montan splendid.
Încă de la început, Clemete Inaudi a implementat o politică precisă a companiei, în care se acorda importanță calității produselor, poziționată la capătul mediu-înalt al pieței
Descriere:
Inaudi Tartufata este o cremă concentrată cu ciuperci Porcini și trufe albe și este un pansament excelent pentru toate felurile de mâncare fierbinți. Vă sugerăm să adăugați această cremă la sfârșitul gătitului: topiți o linguriță de Tartufata de persoană cu smântână proaspătă sau apă de gătit. Este recomandat în special ca sos pentru orez, tagliatelle, spaghete, gnocchi etc., pentru fripturi, carne prăjită, cu fondu sau orice alte feluri de mâncare, pentru acea atingere creativă adăugată.