Descriere
Cel mai premiat Jamón Ibérico din lume! ( Piciorul din SPATE) in greutate de cca 8,5 kg
Pret/buc
Maturare : 44 luni.
Acest Jamon de Bellota este rezultatul selecției celor mai bune piese care formează o serie limitată și numerotate în funcție de recoltă. Piesa obținuta din membrele posterioare ale porcului iberic, îngrășat (doar pe pășuni naturale de stejar si pluta de stejar) pentru a ajunge la 170 kg. Îngrijit cu atentie si maturat in mod natural intre 30 si 44 de luni, rezulta o piesa lungă și stilizata (80-90 cm.). Are glezna fina cu grasime exterioara in tonuri de aur care denota hrănirea naturală a porcilor cu ghinde.
DEGUSTARE : sectiune netedă de culoare roșu cires, cu infiltrații de grăsime care lasa în cavitatea bucală un “gust” (aromă caracteristică) dulce si un retro-gust de rânced moale, tipic șederii lor în pivnițe naturale . O plăcere pentru toate simturile ! Suportul ( jamonero ) se achizitioneaza separat.
Este ambalat intr-o superba cutie personalizata BEHER si poate constitui cel mai pretios cadou!
Pour les fins connaisseurs!