Descriere
Suntem unici Sales Representative PASTA COCCO pe piața românească
Semola Rimacinata Di Grano Duro de la Giuseppe Cocco / 1 kg – Pasta artizanală numarul UNU în lume!
Pe vremuri demult apuse, bunica era cea care, in ziua serbarii, pregatea aluatul subtire si delicat, sau aluatul gros si gros, pentru a face pastele de duminica. Făina de gris de grâu dur este ingredientul prețios care ne permite să facem pastele bunicii cu aromele acelor vremuri îndepărtate…
Era în 1916 când Domenico Cocco a plecat să lucreze într-o fabrică de paste și avea doar 14 ani. De-a lungul anilor, munca s-a transformat în pasiune. Tânărul a învățat tehnicile și trucurile acestei arte atât de repede de la bătrânii producători de paste „Maeștri” încât după scurt timp și el a fost numit „Mastro Domenico”. Și-a dedicat viața acestei meserii fascinante, păzindu-i toate secretele pe care, de-a lungul timpului, le-a dezvăluit fiului său Giuseppe așa cum o făcuseră bătrânii cu el.
Giuseppe Cocco, în 1944, a început profesia tatălui său. A fost pus la grea încercare, aceea de a căuta printre dărâmăturile bombardamentelor părți din mașinile folosite de producătorii de paste ai vremii. Mașinile au fost reconstruite și repuse în funcțiune. Cu acest tip de echipamente, cu astfel de amintiri și secrete, familia Cocco produce si astăzi pastele acelor vremuri îndepărtate în Fara San Martino, la fel de bune ca atunci.
Rugozitatea pastelor Cocco, ca o rezultantă a manufacturării acestui produs dupa metodele străvechi, a făcut din Pasta Cavaliere Giuseppe Cocco, cea mai prețioasă pasta din lume!
Cei mai renumiți Chefi ai bucătăriei italiene și marii gastronomi ai lumii, gătesc cu Pasta Cocco!