Descriere
Miere Poliflora BIO 100 g – Produs artizanal de la Mariangela Prunotto
Mierea este o substanță dulce produsă de albine, ca urmare a transformării nectarului florilor.
Principalele componente ale acesteia sunt: 31% glucoză, 38% fructoză, 17% apă, 4% alte substanțe, dizaharide 8%, 2% alte zaharuri. Culoarea se schimbă în mod semnificativ de la nuante mai deschise la cele mai întunecate, de la galben pal până la chihlimbar, aproape negru.
Este recomandat introducerea mierii în dieta de toată ziua, consumata ca un îndulcitor. Virtuțile terapeutice atribuite mierii de-a lungul secolelor mentionate atat de medicina populara cat si de texte și reviste stiintifice.
Mierea de flori variate –
Aroma este plina și variata
Proprietățile naturale din tradiția populară : Tonic și energetic.
Utilizări : Corespunde pentru prepararea de deserturi si budinci; merge bine cu mâncăruri din carne și sos de pește. Excelent cu fructe, în general.
Culoare: nuante de Amber
consistență : cristalizat
Recolta : iunie
borcan – 100 g.