Our Exclusive Imports

Home / Produs / Focaccia alla Genovese 400 g, de la Il Pane dell`Amore Artisanal Bakery!
Focaccia MonGourmet 01

Focaccia alla Genovese 400 g, de la Il Pane dell`Amore Artisanal Bakery!

24,99 lei

Nici o indoiala ca in piata se produc multe sortimente de paine cu maia iar acest lucru este mai mult decat laudabil!

Noi, cei de la „Il Pane Dell’Amore” – Baia Mare, avem credinta ca toate fainurile din care este produsa „painea cu maia” in Romania, sunt furnizate de catre producatori gata ameliorate (!) … logic, ar trebui sa ne intrebam: cat de naturala mai este o asemenea paine atata vreme cat si maielele sunt produse din aceleasi fainuri ..?

In urma cu foarte putina vreme, la ceas de Iunie 2018, ne-am decis sa punem bazele unei Brutarii Artizanale (noi fiind importatorii fainurilor de la Molino Pagani, liderul italian in productia de fainuri)! In fapt, ne-am dorit sa oferim o alternativa romanilor care-si propun sa puna pe masa copiilor o paine cu adevarat naturala si chiar credem ca in acest moment producem cea mai sanatoasa paine de pe piata romaneasca!

Cu fainurile importate de la Molino Pagani, Molino Verrini si avand-o alaturi pe Codruta Popa (Codrul de Paine Timisoara), un om cu un suflet aparte care ne-a stat alaturi zile in sir, am resusit sa producem o paine care contine doar: faina super naturala, Sare Maldon (Regina sarii de mare, denumita si „sarea bucatarului Gourmet”), apa super filtrata, maia naturala si multa, tare multa dragoste !

Focaccia alla Genovese, are cca 400 g, este produsa dintr-un mix de fainuri Pagani si Verrini, ulei de masline extra virgin, Sare Maldon, masline puglieze denocciolate, Apa super filtrata, Maia naturala si multa, tare multa dragoste!

 

 

Descriere

Focaccia alla Genovese 400 g, de la Il Pane dell`Amore Artisanal Bakery!

Nici o indoiala ca in piata se produc multe sortimente de paine cu maia iar acest lucru este mai mult decat laudabil!

Noi, cei de la „Il Pane Dell’Amore” – Baia Mare, avem credinta ca toate fainurile din care este produsa „painea cu maia” in Romania, sunt furnizate de catre producatori gata ameliorate (!) … logic, ar trebui sa ne intrebam: cat de naturala mai este o asemenea paine atata vreme cat si maielele sunt produse din aceleasi fainuri ..?

In urma cu foarte putina vreme, la ceas de Iunie 2018, ne-am decis sa punem bazele unei Brutarii Artizanale (noi fiind importatorii fainurilor de la Molino Pagani, liderul italian in productia de fainuri)! In fapt, ne-am dorit sa oferim o alternativa romanilor care-si propun sa puna pe masa copiilor o paine cu adevarat naturala si chiar credem ca in acest moment producem cea mai sanatoasa paine de pe piata romaneasca!

Cu fainurile importate de la Molino Pagani, Molino Verrini si avand-o alaturi pe Codruta Popa (Codrul de Paine Timisoara), un om cu un suflet aparte care ne-a stat alaturi zile in sir, am resusit sa producem o paine care contine doar: faina super naturala, Sare Maldon (Regina sarii de mare, denumita si „sarea bucatarului Gourmet”), apa super filtrata, maia naturala si multa, tare multa dragoste !

Focaccia alla Genovese, are cca 400 g, este produsa dintr-un mix de fainuri Pagani si Verrini, ulei de masline extra virgin, Sare Maldon, masline puglieze denocciolate, Apa super filtrata, Maia naturala si multa, tare multa dragoste!

 

 

Informații suplimentare

Tara

0

Cos

Quantity: 0 Items: 0
The Cart is Empty
No Product in the Cart!
0,00 lei
lei0.00
VinoOnline