Descriere
Pâine cu maia naturală „Il Pane del Contadino” la tavă, 500 g, de la Il Pane dell`Amore Artisanal Bakery!
Nici o indoiala ca in piata se produc multe sortimente de paine cu maia iar acest lucru este mai mult decat laudabil!
Noi, cei de la „Il Pane Dell’Amore” – Baia Mare, avem credinta ca toate fainurile din care este produsa „painea cu maia” in Romania, sunt furnizate de catre producatori gata ameliorate (!) … logic, ar trebui sa ne intrebam: cat de naturala mai este o asemenea paine atata vreme cat si maielele sunt produse din aceleasi fainuri ..?
In urma cu foarte putina vreme, la ceas de Iunie 2018, ne-am decis sa punem bazele unei Brutarii Artizanale (noi fiind importatorii fainurilor de la Molino Pagani, liderul italian in productia de fainuri)! In fapt, ne-am dorit sa oferim o alternativa romanilor care-si propun sa puna pe masa copiilor o paine cu adevarat naturala si chiar credem ca in acest moment producem cea mai sanatoasa paine de pe piata romaneasca!
Cu fainurile importate de la Molino Pagani si avand-o alaturi pe Codruta Popa (Codrul de Paine Timisoara), un om cu un suflet aparte care ne-a stat alaturi zile in sir, am resusit sa producem o paine care contine doar: faina super naturala, Sare Maldon (Regina sarii de mare, denumita si „sarea bucatarului Gourmet”), apa super filtrata, maia naturala si multa, tare multa dragoste !
Painea din imaginile alaturate am numit-o „Il Pane del Contadino”, are cca 500 g, este produsa dintr-un mix de fainuri (Farina di Grano Tenero cca 85%, Farina Integrale cca 15%), seminte de in BIO, Sare Maldon, Apa super filtrata, Maia naturala si multa, tare multa dragoste!