Descriere
Pâine „Chioreana” – cca 700g, de la Il Pane dell`Amore Artisanal Bakery!
Nici o indoiala ca in piata se produc multe sortimente de paine iar acest lucru este mai mult decat laudabil!
Noi, cei de la „Il Pane Dell’Amore” – Baia Mare, avem credinta ca toate fainurile din care este produsa painea in Romania, sunt furnizate de catre producatori gata ameliorate (!) … logic, ar trebui sa ne intrebam: cat de naturala mai este o asemenea paine .?
In urma cu putina vreme, la ceas de Iunie 2018, ne-am decis sa punem bazele unei Brutarii Artizanale (noi fiind importatorii fainurilor de la Molino Pagani, liderul italian in productia de fainuri)! In fapt, ne-am dorit sa oferim o alternativa romanilor care-si propun sa puna pe masa copiilor o paine cu adevarat naturala si chiar credem ca in acest moment producem cea mai sanatoasa paine de pe piata romaneasca!
Cu fainurile importate de la Molino Pagani si avand-o alaturi pe Codruta Popa (Codrul de Paine Timisoara), un om cu un suflet aparte care ne-a stat alaturi zile in sir, am resusit sa producem o paine care contine doar: faina super naturala, Sare Maldon (Regina sarii de mare, denumita si „sarea bucatarului Gourmet”), apa super filtrata, maia naturala sau drojdie si multa, tare multa dragoste !
Painea din imaginile alaturate am numit-o „Chioreana”, are cca 700g, este produsa dupa o reteta veche a bunicii Mariuta din Tara Chioarului, cu faina di Grano Tenero Premium, Sare Maldon, apa super filtrata, un pic de drojdie si multa, tare multa dragoste!
Recomandam sa o serviti natur sau cu orice va place, este mult mai mult decat poti astepta. Iti va aduce aminte de vremurile copilariei! ?