Descriere
File de Anșoa Premium in ulei de masline din Liguria (“Filetti di Acciughe”) 405 g de la INAUDI – Format HoReCa – Importul nostru exclusiv pentru piata din Romania!
La 23 martie 1929, Inaudi Michele a obținut licența pentru comerțul cu produse alimentare în magazinul său din Busca, în provincia Cuneo!
În anii 50, familia Inaudi era specializată în comerțul cu ciuperci, iar ciupercile Porcini erau „Regele” printre celelalte produse naturale de sezon.
Clemente Inaudi, fiul, a crezut cu tărie în potențialul ciupercii Boletus, iar în anii 60 a început să se specializeze nu numai în vânzarea produsului proaspăt, ci și în prelucrarea și îmbutelierea acestuia în ulei.
Ciuperca și trufa, două specialități tipice piemonteze, au devenit produsele principale ale noii companii Inaudi, înființată la începutul anilor 70 în Borgo San Dalmazzo din provincia Cuneo, la poalele unui cadru montan splendid.
Încă de la început, Clemete Inaudi a implementat o politică precisă a companiei, în care se acorda importanță calității produselor, poziționată la capătul mediu-înalt al pieței.
Descriere:
File-uri realizate handmade individual!
These extremely fresh anchovies are individually filleted by hand and preserved in excellent Ligurian olive oil.